Orientalsk burger med kylling og mangoslaw. Hertil pommes frites
4 personer
Ingredienser
750 g | pommes frites med BBQ |
280 g | kyllingefilet |
1 stk | mango |
0.5 potte | friske koriander |
0.5 stk | spidskål |
1 fed | hvidløg |
1 stk | rødløg |
1 stk | lime |
6 stk | burgerboller |
mayonnaise | |
salt | |
peber | |
olivenolie | |
ketchup |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 34: Burgerbolle, spidskål, mango, kyllingefilet, pommes frites med BBQ
- 1
Opvarm ovnen til 210° varmluft. Tilbered fritterne som anvist på posen.
- 2
Flæk kyllingfileterne igennem på langs så de er halvt så tykke. Krydr kyllingfileterne med salt og peber og steg dem, til de er gennemstegte men ikke tørre. Du kan også give dem en tur på grillen, hvis solen skinner.
- 3
Skræl mangoen, fjern stenen og skær frugtkødet i små tern. Hak koriander fint. Skyl spidskålen og skær i små tern.
- 4
Skræl hvidløg og rødløg og skær det i små tern. Bland mango, spidskål, koriander, rødløg og hvidløg med saften fra limen og lidt olie og smag til med salt og peber.
- 5
Lun burgerbollerne i ovnen og lad alle i familien lave deres egen kyllingeburger med mayo, ketchup og mangoslaw. Hertil pommes frites. Velbekomme!
Tips til mere smag: Du kan også servere agurker og avocado som fyld i burgerne.
