One pot pasta med friskost, squash og spinat. Hertil bagt blomkål med BBQ-sauce

4 personer

Ingredienser

1 stkblomkål
70 gbbq sauce
1 stkløg
2 fedhvidløg
0.5 stksquash
250 gpasta penne
6 dlvand
1 terninggrøntsagsbouillon
70 gspæde spinatblade
200 gfrosne ærter
150 gfriskost med urter
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 33: Blomkål, squash, bbq-sauce, pasta penne
  • 1

    Tænd ovnen på 210° varmluft.

  • 2

    Skær blomkålen i små buketter og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør BBQ-sauce sammen med en god sjat olivenolie og pensl blomkålsbuketterne. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.

  • 3

    Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern.

  • 4

    Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt pasta, squash, vand og bouillon og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 15 minutter, til pastaerne er færdige. Husk at røre rundt undervejs.

  • 5

    Tilsæt spinat, ærter og friskost og lad det simre i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server one pot pastaen med den bagte barbecue blomkål som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med revet parmesan.
 One pot pasta med friskost, squash og spinat. Hertil bagt blomkål med BBQ-sauce