One pot pasta med friskost, squash og spinat. Hertil bagt blomkål med BBQ-sauce
4 personer
Ingredienser
1 stk | blomkål |
70 g | bbq sauce |
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
0.5 stk | squash |
250 g | pasta penne |
6 dl | vand |
1 terning | grøntsagsbouillon |
70 g | spæde spinatblade |
200 g | frosne ærter |
150 g | friskost med urter |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 210° varmluft.
- 2
Skær blomkålen i små buketter og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør BBQ-sauce sammen med en god sjat olivenolie og pensl blomkålsbuketterne. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.
- 3
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern.
- 4
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt pasta, squash, vand og bouillon og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 15 minutter, til pastaerne er færdige. Husk at røre rundt undervejs.
- 5
Tilsæt spinat, ærter og friskost og lad det simre i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- 6
Server one pot pastaen med den bagte barbecue blomkål som tilbehør. Velbekomme!
