Omelet med kartofler og bacon. Hertil salat og rugbrød

4 personer

Ingredienser

200 gbacon i tern
425 gkartofler på glas
6 stkæg
1 dlmælk
2 stkappelsin
200 gfærdigsnittet rødkål
100 gpeanuts
6 skiverrugbrød
ketchup
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 50: Kartofler på glas, æg, appelsin, færdigsnittet rødkål, rugbrød
  • 1

    Steg baconen sprød på en tør pande. Lad baconstykkerne dryppe af på et stykke køkkenrulle.

  • 2

    Hæld vandet fra kartoflerne og skær de store kartofler i mindre stykker. Steg dem på en pande i lidt olivenolie.

  • 3

    Pisk imens æggene sammen med mælk, salt og peber i en skål. Hæld æggemassen over kartoflerne på panden. Læg et låg på panden eller brug lidt alufolie, så sætter omeletten sig hurtigere. Lad omeletten simre ved midddel varme til den er gennemstegt.

  • 4

    Imens omeletten simrer, laver du salaten. Skræl og skær appelsinerne i tern. Bland dem med snittet rødkål, peanuts og valgfri dressing.

  • 5

    Rist rugbrødet sprødt i en brødrister eller på en pande i lidt smør eller olie.

  • 6

    Server omeletten på rugbrød toppet med bacon og ketchup og den sprøde salat som tilbehør.

Omelet med kartofler og bacon. Hertil salat og rugbrød