Omelet med friske grøntsager, bønner og ristet rugbrød
4 personer
Ingredienser
6 stk | æg |
2 fed | hvidløg |
1 dåse | sorte bønner |
1 dl | færdig barbequemarinade |
0.5 potte | persille |
235 g | salatskålen salatblanding |
90 g | paprika i strimler |
100 g | kryddermarineret salatost |
8 skiver | rugbrød |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 17: Æg, færdig barbequemarinade, salatskålen salatblanding, rugbrød, olivenolie
- 1
Pisk æggene sammen med salt og peber i en skål.
- 2
Hæld æggemassen på en pande med lidt olie. Læg et låg på panden eller brug lidt alufolie - så sætter omeletten sig hurtigere.
- 3
Skræl hvidløgene og skær dem i tern. Dræn bønnerne. Steg hvidløg og bønner på en pande med lidt olie. Tilsæt herefter barbecuesauce og smag til med salt og peber og evt. lidt mere barbecue.
- 4
Skyl persillen og hak den fint. Bland dem med den færdige salat, syltede paprikastrimler og salatost - brug marinaden fra osten som dressing.
- 5
Find brødristeren frem og rist rugbrødet.
- 6
Server omeletten med rugbrød, bønner og salat. Velbekomme!
