Omelet med friske grøntsager, bønner og ristet rugbrød

4 personer

Ingredienser

6 stkæg
2 fedhvidløg
1 dåsesorte bønner
1 dlfærdig barbequemarinade
0.5 pottepersille
235 gsalatskålen salatblanding
90 gpaprika i strimler
100 gkryddermarineret salatost
8 skiverrugbrød
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 17: Æg, færdig barbequemarinade, salatskålen salatblanding, rugbrød, olivenolie
  • 1

    Pisk æggene sammen med salt og peber i en skål.

  • 2

    Hæld æggemassen på en pande med lidt olie. Læg et låg på panden eller brug lidt alufolie - så sætter omeletten sig hurtigere.

  • 3

    Skræl hvidløgene og skær dem i tern. Dræn bønnerne. Steg hvidløg og bønner på en pande med lidt olie. Tilsæt herefter barbecuesauce og smag til med salt og peber og evt. lidt mere barbecue.

  • 4

    Skyl persillen og hak den fint. Bland dem med den færdige salat, syltede paprikastrimler og salatost - brug marinaden fra osten som dressing.

  • 5

    Find brødristeren frem og rist rugbrødet.

  • 6

    Server omeletten med rugbrød, bønner og salat. Velbekomme!

Omelet med friske grøntsager, bønner og ristet rugbrød