Oldemors karbonader
4 personer
Ingredienser
| 500 g | hakket grisekød |
| 1 stk | æg |
| 100 g | rasp |
| 2 tsk | karry |
| margarine | |
| 0.25 l | piskefløde |
| 2 terninger | grøntsagsbouillon |
| 5 dl | Vand (til bouillon) |
| 1 stk | squash |
| 1 bakke | bønnespirer |
| salt | |
| peber | |
| ris |
Tilberedning
- 1
Form karbonaderne. Vend dem i æg og rasp. Steg på panden med salt og peber.
- 2
Når karbonaderne er stegt, lægges de ud til den ene side, hvorefter karry steges med margarine og grøntsagsbouillon og fløden tilsættes. Lad simre i 10-15 minutter.
- 3
Skyl bønnespirer og squash. Snit squash fint. Tilsæt til panden med karrysauce og lad simre i 3-5 minutter.
- 4
Kog ris efter anvisning på pakken.
