Oksekødsgryde
4 personer
Ingredienser
Oksekødsgryde
400 g | hakket oksekød |
1 spsk | olie |
1 stk | løg |
500 g | champignon |
200 g | grønne bønner |
1 stk | rød peberfrugt |
200 g | majskerner |
1 tsk | salt |
peber |
Tilbehør
1 kg | små kartofler |
1 tsk | salt |
Tilberedning
Tip: Der kan både bruges friske og frosne bønner.
- 1
Skræl og hak løget groft. Rens champignon, bønner og peberfrugt. Skær champignon i halve, og hak peberfrugt groft.
- 2
Svits løget i olie. Tilsæt det hakkede kød og svits det med til det har skiftet farve.
- 3
Tilsæt grønsagerne og evt. lidt vand og lad det simre 5-10 minutter.
- 4
Krydres med fint salt og peber.
- 5
Kartoflerne koges med skræl i 15-20 minutter i vand tilsat fint salt og serveres sammen med gryderetten.
Dette er en nøglehulsmærket opskrift.