Oksekødsgryde

4 personer

Ingredienser

Oksekødsgryde

400 ghakket oksekød
1 spskolie
1 stkløg
500 gchampignon
200 ggrønne bønner
1 stkrød peberfrugt
200 gmajskerner
1 tsksalt
peber

Tilbehør

1 kgsmå kartofler
1 tsksalt

Tilberedning

Tip: Der kan både bruges friske og frosne bønner.
  • 1

    Skræl og hak løget groft. Rens champignon, bønner og peberfrugt. Skær champignon i halve, og hak peberfrugt groft.

  • 2

    Svits løget i olie. Tilsæt det hakkede kød og svits det med til det har skiftet farve.

  • 3

    Tilsæt grønsagerne og evt. lidt vand og lad det simre 5-10 minutter.

  • 4

    Krydres med fint salt og peber.

  • 5

    Kartoflerne koges med skræl i 15-20 minutter i vand tilsat fint salt og serveres sammen med gryderetten.

Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
Oksekødsgryde