Nudler med broccoli og bambusskud i østerssauce
4 personer
Ingredienser
250 g | nudler |
1 stk | broccoli |
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
1 stk | snackpeber |
140 g | bambusskud |
1 dl | østerssauce |
1 dl | vand |
2 spsk | soya |
sesamolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 28: Broccoli, østerssauce
- 1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
- 2
Pluk små buketter af broccolien og skyl dem. Pil skrællen af løg og hvidløg. Hak hvidløget fint og skær løget i tynde både. Skyl snackpeber, fjern kernehuset og skær ud efter eget ønske.
- 3
Varm en wok eller dyb pande op med olie og svits løg og hvidløg. Dræn bambusskuddene. Tilsæt broccolibuketter, snackpeber og bambusskud og lad det hele stege i ca. 5 min. under omrøring.
- 4
Rør østerssauce, vand og soya sammen og vend det i wokretten. Lad det simre et par minutter til grøntsagerne er gennemvarme men stadig har bid.
- 5
Server den vegetariske wokret med nudler. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friske krydderurter og ristede sesamfrø.
