Nudelsalat med avocado, edamame og peanuts
4 personer
Ingredienser
250 g | fuldkornsnudler |
0,5 stk | spidskål |
200 g | gulerødder |
0,5 stk | agurk |
150 g | edamamebønner |
2 stk | avocado |
1 stk | lime |
100 g | peanuts |
soya | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 3.
- 1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af. Vend dem herefter i olivenolie.
- 2
Snit spidskålen fint - evt. på et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern, skyl agurken og skær den i mundrette størrelser. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand efter anvisningen på posen.
- 3
Vend alle grøntsagerne sammen med nudlerne eller hæld alle ingredienserne i små skåle hver for sig.
- 4
Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Server nudelsalaten i skåle og top med limesaft, soya, avocado og peanuts. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friske koriander.