Nudelsalat med avocado, edamame og peanuts

4 personer

Ingredienser

250 gfuldkornsnudler
0,5 stkspidskål
200 ggulerødder
0,5 stkagurk
150 gedamamebønner
2 stkavocado
1 stklime
100 gpeanuts
soya
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 3.
  • 1

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af. Vend dem herefter i olivenolie.

  • 2

    Snit spidskålen fint - evt. på et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern, skyl agurken og skær den i mundrette størrelser. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand efter anvisningen på posen.

  • 3

    Vend alle grøntsagerne sammen med nudlerne eller hæld alle ingredienserne i små skåle hver for sig.

  • 4

    Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Server nudelsalaten i skåle og top med limesaft, soya, avocado og peanuts. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friske koriander.
Nudelsalat med avocado, edamame og peanuts