Nem paella med rejer
4 personer
Ingredienser
6 dl | vand |
2 terninger | hønsebouillon |
2 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
2 stk | snackpeber |
1 spsk | paprika |
300 g | risottoris |
2.5 dl | hvidvin |
1 dåse | hakkede tomater |
200 g | frosne ærter |
200 g | frosne rejer |
1 stk | citron |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Bring vandet i kog sammen med bouillonen.
- 2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl og rens snackpeberne og skær dem i små tern.
- 3
Varm en stor pande eller gryde op med olivenolie og svits paprika, løg, hvidløg og snackpeber. Tilsæt risottorisene og steg dem i et par minutter. Tilsæt herefter hvidvin lidt efter lidt under omrøring til risene har absorberet næsten al væsken. Tilsæt herefter de hakkede tomater.
- 4
Tilsæt nu bouillonen lidt ad gangen under omrøring. Rør rundt og lad risene absorbere bouillonen inden du tilsætter mere. Fortsæt til paellaen har en konsistens som tynd risengrød og risene er al dente.
- 5
Tilsæt ærterne og rejerne og rør forsigtigt. Lad det simre i ca. 5 min, til rejerne er gennemvarme. Smag til med salt og peber.
- 6
Server paellaen i skåle og top med citronsaft. Velbekomme!
