Nem glutenfri pastaret
Ingredienser
400 g | glutenfri pasta |
3 fed | hvidløg |
1 pose | pinjekerner |
1 stk | rødløg |
250 g | cherrytomater |
1 dåse | hakkede tomater |
2 spsk | rød pesto |
0,5 bundt | frisk rosmarin |
0,5 bundt | frisk basilikum |
0,5 dl | olie til stegning |
25 g | smør |
50 g | parmesan |
Tilberedning
- 1
Skær hvidløg i tynde skiver. Hak rødløg fint og del cherrytomaterne i halve.
- 2
Kog pasta efter anvisning på posen.
- 3
Kom olivenolie på panden og tilsæt hvidløg. Lad dem stege til de er let lysebrune således, at de giver smag til olien. Tilsæt pinjekerner og steg med nogle få minutter.
- 4
Kom hakket rødløg i panden sammen med de halve tomater.
- 5
Tilsæt pesto i panden og rør det sammen med resten af ingredienserne. Tilsæt dåsen med de hakkede tomater.
- 6
Hak rosmarin og basilikum groft og kom på panden (gem eventuelt lidt til pynt). Smag til med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen og kom dem på panden sammen med smør.
- 7
Anret pastaretten i et fad eller en stor dyb tallerken. Kom lidt peber og salt henover. Riv parmesanost på toppen og drys eventuelt med lidt frisk rosmarin og basilikum.