Nem fødselsdagslagkage
Ingredienser
4 stk | lagkagebund |
1 brev | kagecreme |
sødmælk til kagecremen | |
4 stk | banan |
1 glas | jordbærmarmelade |
0,5 l | piskefløde |
pynt efter eget valg |
Tilberedning
Køb nogle gode bunde, og læg en klassisk lagkage sammen med creme og marmelade. Hold den simpel, smurt op med flødeskum, eller lad ungerne give den gas med slik, chokolade, bær, lys og andet pynt.
- 1
Pisk et brev kagecreme sammen med mælken, og lad den hvile i køleskabet i 20 min.
- 2
Skær bananerne i skiver.
- 3
Fordel jordbærmarmelade, bananskiver og kagecreme på den nederste lagkagebund. Gentag, indtil du har 3 lag.
- 4
Pak lagkagen ind i husholdningsfilm, og lad den trække i køleskabet – gerne et par timer inden servering.
- 5
Pisk fløden til flødeskum. Fordel et godt lag flødeskum på toppen og siderne af lagkagen inden servering.
- 6
Pynt herligheden med lækker slik, chokolade, bær, lys og andet pynt.