Mørksej med bulgursalat. Hertil sennepsdressing

4 personer

Ingredienser

200 gbulgur
10 stkcherrytomater
0.5 stkagurk
1 stksnackpeber
1 stkrødløg
1 pottepersille
1 stkøkologisk citron
2 dlcreme fraiche 9 %
1 spsksød sennep
250 gmørksejfilet
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Kog bulguren efter anvisningen på posen og overhæld herefter med koldt vand.

  • 2

    Skyl cherrytomater, agurk og snackpeber og pil skrællen af rødløget. Skær alle grøntsagerne i små tern. Skyl persillen og hak den fint.

  • 3

    Vend bulguren sammen med grøntsagerne, persillen, en god sjat olivenolie, revet citronskal, salt og peber.

  • 4

    Rør creme fraiche sammen med sød sennep, lidt citronsaft, salt og peber.

  • 5

    Skær mørksejen i mindre stykker og krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg stykkerne 2-3 min. på hver side.

  • 6

    Server den pandestegte mørksej med smagfuld bulgursalat og sennepsdressing. Velbekomme!

Mørksej med bulgursalat. Hertil sennepsdressing