Mørksej med bulgursalat. Hertil sennepsdressing
4 personer
Ingredienser
200 g | bulgur |
10 stk | cherrytomater |
0.5 stk | agurk |
1 stk | snackpeber |
1 stk | rødløg |
1 potte | persille |
1 stk | økologisk citron |
2 dl | creme fraiche 9 % |
1 spsk | sød sennep |
250 g | mørksejfilet |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Kog bulguren efter anvisningen på posen og overhæld herefter med koldt vand.
- 2
Skyl cherrytomater, agurk og snackpeber og pil skrællen af rødløget. Skær alle grøntsagerne i små tern. Skyl persillen og hak den fint.
- 3
Vend bulguren sammen med grøntsagerne, persillen, en god sjat olivenolie, revet citronskal, salt og peber.
- 4
Rør creme fraiche sammen med sød sennep, lidt citronsaft, salt og peber.
- 5
Skær mørksejen i mindre stykker og krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg stykkerne 2-3 min. på hver side.
- 6
Server den pandestegte mørksej med smagfuld bulgursalat og sennepsdressing. Velbekomme!
