Mørksej i fad med grøntsager, kokosmælk og rød karry
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
4 dl | kokosmælk |
0,5 spsk | rød karrypasta |
1 terning | grøntsagsbouillon |
500 g | frossen grøntsagsblanding |
400 g | mørksej loins |
1 stk | citron |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 3.
- 1
Kog risene efter anvisningen på posen. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- 2
Rør kokosmælk, rød karrypasta og bouillon sammen i en skål. Tilsæt grøntsagsblandingen og fordel det hele i et ildfast fad og bag det i ovnen i ca. 10 minutter.
- 3
Skær fisken i mindre stykker. Tag fadet ud af ovnen, læg fiskestykkerne ovenpå og krydr med salt og peber. Bag videre i yderligere 20 minutter.
- 4
Server mørksejen i fad med de varme ris og smag til med citronsaft. Velbekomme!