Mørbradbøffer med bløde løg og champignon i flødesovs. Hertil pasta
4 personer
Ingredienser
1 stk | svinemørbrad |
2 stk | løg |
200 g | skiveskårne champignon |
2.5 dl | madlavningsfløde 4% |
1 dl | vand |
1 terning | grøntsagsbouillon |
0.5 spsk | tørret timian |
500 g | fettuccine |
200 g | frosne ærter |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Puds mørbraden ved at skære de større sener fra. Skær kødet i ca. 2 cm. tykke bøffer og krydr med salt og peber.
- 2
Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne til de er gennemstegte og flot gyldne på begge sider.
- 3
Imens bøfferne steger: Pil skrællen af løgene og skær dem i tynde skiver.
- 4
Tag bøfferne af panden uden at gøre den ren og stil bøfferne til side. Steg champignonerne på panden ved høj varme. Tilsæt evt. lidt mere olivenolie. Skru ned for varmen og tilsæt løgene. Svits til de er bløde. Tilsæt nu madlavningsfløde, vand, smuldret bouillon og timian og lad sovsen simre.
- 5
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.
- 6
Tilsæt ærterne og mørbradbøfferne til panden og bring sovsen i kog inden servering.
- 7
Server mørbradbøfferne med bløde løg og champignon i flødesovs med pasta. Velbekomme!
