Mørbradbøffer med bagt hokkaido, kikærter og spinat. Hertil sennepssauce
4 personer
Ingredienser
1 stk | hokkaido græskar |
1 dåse | kikærter |
45 g | græskarkerner |
75 g | spæde spinatblade |
1 stk | svinemørbrad |
2,5 dl | cremefine 15% |
3 spsk | sød sennep |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær græskarret i grove stykker.
- 3
Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand. Vend græskarstykker, kikærter og græskarkerner sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.
- 4
Fordel hele herligheden på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 20 min. Vend det herefter sammen med spinat, olivenolie, salt og peber.
- 5
Skær de største og mest genstridige sener af mørbraden og skær den ud i små bøffer. Krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne efter smag - gennemstegt eller svagt rosa.
- 6
Imens bøfferne steger: Hæld cremefine op i en kasserolle og tilsæt sød sennep. Bring saucen i kog og smag til med salt og peber.
- 7
Server de saftige mørbradbøffer med bagt hokkaido og sennepssauce. Velbekomme!