Mørbradbøffer med bagt hokkaido, kikærter og spinat. Hertil sennepssauce

4 personer

Ingredienser

1 stkhokkaido græskar
1 dåsekikærter
45 ggræskarkerner
75 gspæde spinatblade
1 stksvinemørbrad
2,5 dlcremefine 15%
3 spsksød sennep
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43. Lækre bøffer af svinemørbrad serveret med bagt hokkaidogræskar, kikærter, græskarkerner og spinat. Dertil en simpel sennepssauce. God fornøjelse!
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær græskarret i grove stykker.

  • 3

    Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand. Vend græskarstykker, kikærter og græskarkerner sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.

  • 4

    Fordel hele herligheden på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 20 min. Vend det herefter sammen med spinat, olivenolie, salt og peber.

  • 5

    Skær de største og mest genstridige sener af mørbraden og skær den ud i små bøffer. Krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne efter smag - gennemstegt eller svagt rosa.

  • 6

    Imens bøfferne steger: Hæld cremefine op i en kasserolle og tilsæt sød sennep. Bring saucen i kog og smag til med salt og peber.

  • 7

    Server de saftige mørbradbøffer med bagt hokkaido og sennepssauce. Velbekomme!

Mørbradbøffer med bagt hokkaido, kikærter og spinat. Hertil sennepssauce