Mørbrad a la creme

4 personer

Ingredienser

Mørbrad a la creme

1 stkmørbrad af gris
1 bakkechampignon
1 stkrødløg
4 fedhvidløg
1 spskhvidvinseddike
1 bundtbasilikum
1 spskdijon sennep
0,5 lpiskefløde
salt
peber

Tilbehør

syltede asier
syltede rødbeder
rugbrød

Tilberedning

  • 1

    Afpuds mørbrad og skær den i tykke skiver.

  • 2

    Steg mørbradbøfferne på en pande i lidt olie og krydr med salt og peber. Steges i ca. 4 minutter på hver side. Tag mørbradbøfferne af panden og lad dem hvile.

  • 3

    Skær hvidløg og rødløg i skiver. Rens og skær champignon i tykke skiver. Steg hvidløg, rødløg og champignon på panden.

  • 4

    Tilsæt dijon sennep, hvidvinseddike og basilikumblade, og rør det hele godt sammen på panden. Tilsæt fløde og lad det koge godt igennem.

  • 5

    Hæld saucen over mørbradbøfferne og anret det hele på et fad. Server straks med syltede asier, syltede rødbeder og rugbrød.

Mørbrad a la creme