Mørbrad a la creme
4 personer
Ingredienser
Mørbrad a la creme
1 stk | mørbrad af gris |
1 bakke | champignon |
1 stk | rødløg |
4 fed | hvidløg |
1 spsk | hvidvinseddike |
1 bundt | basilikum |
1 spsk | dijon sennep |
0,5 l | piskefløde |
salt | |
peber |
Tilbehør
syltede asier | |
syltede rødbeder | |
rugbrød |
Tilberedning
- 1
Afpuds mørbrad og skær den i tykke skiver.
- 2
Steg mørbradbøfferne på en pande i lidt olie og krydr med salt og peber. Steges i ca. 4 minutter på hver side. Tag mørbradbøfferne af panden og lad dem hvile.
- 3
Skær hvidløg og rødløg i skiver. Rens og skær champignon i tykke skiver. Steg hvidløg, rødløg og champignon på panden.
- 4
Tilsæt dijon sennep, hvidvinseddike og basilikumblade, og rør det hele godt sammen på panden. Tilsæt fløde og lad det koge godt igennem.
- 5
Hæld saucen over mørbradbøfferne og anret det hele på et fad. Server straks med syltede asier, syltede rødbeder og rugbrød.