Minitærter med porre, veggie-fyld og gnavergrønt
4 personer
Ingredienser
2 stk | porrer |
80 g | veggiepålæg |
0,5 spsk | tørret oregano |
10 stk | tarteletter |
4 stk | æg |
150 g | flødeost med urter |
1 stk | mozzarella |
1 stk | broccoli |
2 stk | æbler |
0,5 stk | agurk |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 200° varmluft.
- 2
Skær top og bund af porren og rens den grundigt. Flæk den på midten og skær den i små tern. Skær veggiepålæg i tern.
- 3
Steg porre og veggiepålæg på en pande i lidt olivenolie i ca. 5 minutter. Sluk for varmen. Tilsæt oregano og smag til med salt og peber. Fordel fyldet i bunden af tarteletterne.
- 4
Blend æggene sammen med flødeost til en samlet masse. Hæld æggemassen i tarteletterne, så de er næsten fyldte, og stil dem på en bageplade. Riv mozzarellaen i mindre stykker og fordel dem på tarteletterne.
- 5
Har du æggemasse tilovers, kan du bage resten i muffinforme til små omeletter.
- 6
Bag tarteletterne i 15-20 minutter i ovnen til massen er stivnet hele vejen igennem.
- 7
Skyl broccolien og pluk den i mindre buketter. Kog broccoli i saltet vand i ca. 2-3 minutter og hæld vandet fra. Skyl og skær æblerne i både. Skyl agurken og skær den i stave.
- 8
Server de fyldte tarteletter med broccoli og gnavegrønt på siden. Velbekomme!