Minitærter med porre, veggie-fyld og gnavergrønt

4 personer

Ingredienser

2 stkporrer
80 gveggiepålæg
0,5 spsktørret oregano
10 stktarteletter
4 stkæg
150 gflødeost med urter
1 stkmozzarella
1 stkbroccoli
2 stkæbler
0,5 stkagurk
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 50.
  • 1

    Opvarm ovnen til 200° varmluft.

  • 2

    Skær top og bund af porren og rens den grundigt. Flæk den på midten og skær den i små tern. Skær veggiepålæg i tern.

  • 3

    Steg porre og veggiepålæg på en pande i lidt olivenolie i ca. 5 minutter. Sluk for varmen. Tilsæt oregano og smag til med salt og peber. Fordel fyldet i bunden af tarteletterne.

  • 4

    Blend æggene sammen med flødeost til en samlet masse. Hæld æggemassen i tarteletterne, så de er næsten fyldte, og stil dem på en bageplade. Riv mozzarellaen i mindre stykker og fordel dem på tarteletterne.

  • 5

    Har du æggemasse tilovers, kan du bage resten i muffinforme til små omeletter.

  • 6

    Bag tarteletterne i 15-20 minutter i ovnen til massen er stivnet hele vejen igennem.

  • 7

    Skyl broccolien og pluk den i mindre buketter. Kog broccoli i saltet vand i ca. 2-3 minutter og hæld vandet fra. Skyl og skær æblerne i både. Skyl agurken og skær den i stave.

  • 8

    Server de fyldte tarteletter med broccoli og gnavegrønt på siden. Velbekomme!

Minitærter med porre, veggie-fyld og gnavergrønt