Minipizzaer med tomat og pesto. Hertil gnavergrønt

4 personer

Ingredienser

2 stktomater
4 stknapoli madbrød
130 ggrøn pesto
100 grevet ost
3 stkæbler
1 posesnackagurk
300 ggulerødder

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 21: Tomat, napoli madbrød, æble, skoleagurk, revet ost
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Skyl tomaterne og skær dem i skiver.

  • 3

    Læg brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel pesto, tomatskiver og revet ost på brødene og bag dem i ovnen i 10-12 min. til osten er blevet gylden.

  • 4

    Skyl æblerne og agurkerne og skræl gulerødderne. Skær æblerne i både og agurk og gulerødder i stave.

  • 5

    Server de sprøde minipizzaer med gnavegrønt som tilbehør. Velbekomme!

Minipizzaer med tomat og pesto. Hertil gnavergrønt