Minipizzaer med tomat og pesto. Hertil gnavergrønt
4 personer
Ingredienser
2 stk | tomater |
4 stk | napoli madbrød |
130 g | grøn pesto |
100 g | revet ost |
3 stk | æbler |
1 pose | snackagurk |
300 g | gulerødder |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 21: Tomat, napoli madbrød, æble, skoleagurk, revet ost
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Skyl tomaterne og skær dem i skiver.
- 3
Læg brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel pesto, tomatskiver og revet ost på brødene og bag dem i ovnen i 10-12 min. til osten er blevet gylden.
- 4
Skyl æblerne og agurkerne og skræl gulerødderne. Skær æblerne i både og agurk og gulerødder i stave.
- 5
Server de sprøde minipizzaer med gnavegrønt som tilbehør. Velbekomme!
