Mini mexi-tærter med kidneybønner. Hertil salat og majskolber
4 personer
Ingredienser
1 dåse | kidneybønner |
3 stk | æg |
200 g | hytteost |
20 g | taco krydderimix |
10 stk | tarteletter |
2 stk | majskolber |
2 stk | tomater |
1 stk | peberfrugt |
0.5 stk | agurk |
1 stk | rødløg |
200 g | færdig salatblanding |
dressing efter eget valg |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 27: Hytteost, majskolber, kidneybønner
- 1
Opvarm ovnen til 200° varmluft.
- 2
Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem med vand. Rør dem herefter sammen med æg, hytteost og tacomix.
- 3
Kom tarteletterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel æggemassen i dem og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til massen har sat sig.
- 4
Sæt en gryde med vand til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem i mindre stykker. Kog dem i 5-10 minutter.
- 5
Skyl tomater, peberfrugt og agurk og pil skrællen af rødløget. Skær alle grøntsagerne ud efter eget ønske og vend dem sammen med salatblandingen.
- 6
Server de små mexi-tærter med salaten, majskolberne og dressing efter eget valg som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Vend friske koriander i salaten og top med limesaft.
