Mini mexi-tærter med kidneybønner. Hertil salat og majskolber

4 personer

Ingredienser

1 dåsekidneybønner
3 stkæg
200 ghytteost
20 gtaco krydderimix
10 stktarteletter
2 stkmajskolber
2 stktomater
1 stkpeberfrugt
0.5 stkagurk
1 stkrødløg
200 gfærdig salatblanding
dressing efter eget valg

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 27: Hytteost, majskolber, kidneybønner
  • 1

    Opvarm ovnen til 200° varmluft.

  • 2

    Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem med vand. Rør dem herefter sammen med æg, hytteost og tacomix.

  • 3

    Kom tarteletterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel æggemassen i dem og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til massen har sat sig.

  • 4

    Sæt en gryde med vand til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem i mindre stykker. Kog dem i 5-10 minutter.

  • 5

    Skyl tomater, peberfrugt og agurk og pil skrællen af rødløget. Skær alle grøntsagerne ud efter eget ønske og vend dem sammen med salatblandingen.

  • 6

    Server de små mexi-tærter med salaten, majskolberne og dressing efter eget valg som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Vend friske koriander i salaten og top med limesaft.
 Mini mexi-tærter med kidneybønner. Hertil salat og majskolber