Mexi-pizza med kødboller, majs og guacamole
4 personer
Ingredienser
400 g | hakket kyllingekød |
20 g | taco krydderimix |
1 stk | snackpeber |
800 g | pizzadej |
280 g | pizzasauce |
150 g | revet cheddar |
285 g | løse majs |
300 g | dip med guacamolesmag |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49.
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Vend det hakkede kylling sammen med taco-krydderimix, salt og peber. Form små kødboller af farsen.
- 3
Skyl snackpeberen og skær den i tynde strimler.
- 4
Rul pizzadejene ud på de tilhørende bagepapirer og læg dem herefter på bageplader. Fordel pizzasaucen på bundene og top herefter med de små kødboller, revet cheddarost og peberfrugtstrimler.
- 5
Bag pizzaerne i ovnen i 10-15 minutter.
- 6
Server de sprøde pizzaer og top med majs og guacamole. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med syltede jalpenos.