Mexi-pizza med kødboller, majs og guacamole

4 personer

Ingredienser

400 ghakket kyllingekød
20 gtaco krydderimix
1 stksnackpeber
800 gpizzadej
280 gpizzasauce
150 grevet cheddar
285 gløse majs
300 gdip med guacamolesmag
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49.
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Vend det hakkede kylling sammen med taco-krydderimix, salt og peber. Form små kødboller af farsen.

  • 3

    Skyl snackpeberen og skær den i tynde strimler.

  • 4

    Rul pizzadejene ud på de tilhørende bagepapirer og læg dem herefter på bageplader. Fordel pizzasaucen på bundene og top herefter med de små kødboller, revet cheddarost og peberfrugtstrimler.

  • 5

    Bag pizzaerne i ovnen i 10-15 minutter.

  • 6

    Server de sprøde pizzaer og top med majs og guacamole. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med syltede jalpenos.
 Mexi-pizza med kødboller, majs og guacamole