Mexi-gryde med kylling, avocado, tortillas og ris - til to dage

4 personer

Ingredienser

250 gris
900 gfærdig fajitablanding
450 gkyllingefilet
2 dåserhakkede tomater
1 dlvand
140 gtomatpuré
0.5 spskspidskommen
0.5 spskstødt koriander
1 stkavocado
1 dlcreme fraiche 9 %
100 gtortillachips
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 37: Kyllingfilet, creme fraiche, Tortillachips, avocado
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken - du skal blot koge ris til dagens opskrift, og altså ikke til i morgen.

  • 2

    Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde, til den er tøet op. Skær kyllingen i små stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Tilsæt kyllingestykkerne til gryden.

  • 3

    Tilsæt hakkede tomater, vand, tomatpuré, spidskommen og stødt koriander, og bring hele molevitten i kog. Lad det simre i ca. 10 minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørg for, at gryden ikke steger tør. Hvis den gør, tilsæt lidt mere vand.

  • 4

    Del avocadoen i to og fjern stenen. Skær den i små stykker.

  • 5

    Smag retten til med salt og peber, og server med ris, avocadotern, creme fraiche og tortillachips. Husk at gemme halvdelen af mexi-gryden til i morgen. Velbekomme!

Mexi-gryde med kylling, avocado, tortillas og ris - til to dage