Medister med ovnbagte aspargeskartofler og grøntsager. Hertil fetadressing
4 personer
Ingredienser
| 650 g | aspargeskartofler |
| 200 g | gulerødder |
| 1 stk | rød peberfrugt |
| 0.5 stk | squash |
| 350 g | medisterpølse |
| 1 potte | persille |
| 100 g | salatost i tern |
| 2.5 dl | creme fraiche 18% |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 45: Persille, medisterpølse, gulerødder, aspargeskartofler
- 1
Tænd ovnen på 210° varmluft.
- 2
Skyl og skrub kartoflerne, skræl gulerødderne og skyl peberfrugten og squashen. Skær det hele i mundrette stykker og vend dem sammen med timian, olie, salt og peber.
- 3
Fordel det hele på en bageplade beklædt med bagepapir og bag grøntsagerne i ovnen i 25-30 min.
- 4
Varm en pande op med olie og steg medisteren ved middel varme på begge sider. Prik evt. medisterpølsen med en gaffel så den ikke sprækker.
- 5
Skyl persillen og hak den fint. Mos salatosten med en gaffel. Vend salatost og persille sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber.
- 6
Server medisteren med ovnbagte aspargeskartofler og grøntsager og fetadressing som tilbehør.
