Medister med ovnbagte aspargeskartofler og grøntsager. Hertil fetadressing

4 personer

Ingredienser

650 gaspargeskartofler
200 ggulerødder
1 stkrød peberfrugt
0.5 stksquash
350 gmedisterpølse
1 pottepersille
100 gsalatost i tern
2.5 dlcreme fraiche 18%
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 45: Persille, medisterpølse, gulerødder, aspargeskartofler
  • 1

    Tænd ovnen på 210° varmluft.

  • 2

    Skyl og skrub kartoflerne, skræl gulerødderne og skyl peberfrugten og squashen. Skær det hele i mundrette stykker og vend dem sammen med timian, olie, salt og peber.

  • 3

    Fordel det hele på en bageplade beklædt med bagepapir og bag grøntsagerne i ovnen i 25-30 min.

  • 4

    Varm en pande op med olie og steg medisteren ved middel varme på begge sider. Prik evt. medisterpølsen med en gaffel så den ikke sprækker.

  • 5

    Skyl persillen og hak den fint. Mos salatosten med en gaffel. Vend salatost og persille sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber.

  • 6

    Server medisteren med ovnbagte aspargeskartofler og grøntsager og fetadressing som tilbehør.

Medister med ovnbagte aspargeskartofler og grøntsager. Hertil fetadressing