Marmoreret filet med kartofler, sauce og bønner
4 personer
Ingredienser
800 g | Kartofler |
1 stk | Marmoreret filet |
450 g | Grønne bønner |
1 dl | Vand |
2.5 dl | madlavningsfløde 4 % |
1 terning | grøntsagsbouillon |
0.5 spsk | tørret timian |
50 g | syltede rødløg |
salt | |
peber | |
olivenolie | |
majsstivelse |
Tilberedning
- 1
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand - det tager ca. 10 min. med nye kartofler. Er kartoflerne meget store, så skær dem i mindre stykker.
- 2
Varm en pande op med lidt olivenolie. Brun og tilbered den marinerede svinefilet som anvist på pakken. Sørg for at få al marinaden i posen med.
- 3
Kom bønnerne i en gryde og kog dem i ca. 5 minutter.
- 4
Når kødet er tilberedt skal det hvile. Lad marinaden være på panden og tilsæt 1 dl vand sammen med fløde, smuldret bouillon og timian. Tilsæt også skyen der trækker ud af kødet, mens det hviler. Varm saucen op under omrøring og smag til med salt og peber. Er saucen for tynd, så jævn den evt. med lidt majsstivelse rørt op i vand.
- 5
Server den lækre filet skåret i tynde skiver med kartofler, sauce, kogte bønner og syltede rødløg som tilbehør.
