Marinerede bøffer med pasta og let flødesauce. Hertil salat
4 personer
Ingredienser
1 stk | marineret grillfilet |
250 g | frisk fuldkornspasta |
150 g | frosne ærter |
1 stk | hjertesalat |
10 stk | cherrytomater |
90 g | oliven |
2.5 dl | kaffefløde |
1 terning | grøntsagsbouillon |
salt | |
peber | |
olivenolie | |
dressing efter eget valg |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 22: Marineret grillfilet, frisk fuldkornspasta, hjertesalat, cherrytomater, oliven
- 1
Skær fileten ud i bøffer og steg dem på en pande i lidt olie. Sørg for at få alt marinade med, da det giver en virkelig lækker sauce.
- 2
Kog pastaen som anvist på pakken.
- 3
Tilbered ærterne som anvist på posen. Skyl salaten og skær i skiver. Skyl tomaterne og bland det hele sammen med valgfri dressing. Du kan også tilsætte oliven i salaten eller servere dem i en skål som tilbehør.
- 4
Tag bøfferne af panden og lad stegeskyen blive på panden. Tilsæt fløde og smuldret bouillon. Giv saucen et hurtigt opkog under omrøring og smag til med salt og peber.
- 5
Server pastaen med flødesauce, bøffer og salat. Velbekomme!
