Marinerede bøffer af svinekød med cremet kartoffelsalat
4 personer
Ingredienser
800 g | kartofler |
1 stk | marineret filet med tomat og ramsløg |
0.5 potte | frisk basilikum |
0.5 spsk | dijonsennep |
300 g | færdig coleslaw |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i saltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand, så de ikke koger videre.
- 2
Skær fileten ud i bøffer efter smag. Steg dem på en pande - ca. 3 minutter på hver side alt efter tykkelse, så de er gennemstegte inden i.
- 3
Skyl basilikum og hak det fint. Bland det med sennep og dressingen fra den færdige coleslaw. Vend en kartoffelsalat sammen med kartofler, kålblandingen og dressing. Smag til med salt og peber.
- 4
Server bøfferne med kartoffelsalat. Velbekomme!
