Måltidssalat med pasta, varmrøget laks og salatost. Hertil gomadressing
4 personer
Ingredienser
| 250 g | fuldkornspasta |
| 150 g | gulerødder |
| 200 g | frosne ærter |
| 2 stk | avocado |
| 75 g | salatmix |
| 250 g | varmrøget laks |
| 100 g | salatost i tern |
| 1 stk | citron |
| gomadressing | |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 45: Varmrøget laks, gulerødder, fuldkornspasta
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen. Skræl gulerødderne, skær dem i mundrette bidder og lad dem koge med sammen pastaerne de sidste fem min. Overhæld herefter det hele med koldt vand så det køler af.
- 2
Kom ærterne i en si og overhæld dem med kogende vand.
- 3
Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern. Skyl salaten.
- 4
Vend det hele sammen med plukket varmrøget laks, salatost, citronsaft, olivenolie, salt og peber.
- 5
Server pastasalaten toppet med gomadressing.
