Måltidssalat med kylling, avocado og æble. Hertil hvidløgsflute
4 personer
Ingredienser
2 stk | hvidløgsflute med fuldkorn |
1 stk | agurk |
2 stk | æbler |
75 g | feldsalat |
2 stk | avocado |
300 g | stegt kyllingefilet |
310 g | dagens salat med dressing |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43.
En lækker måltidssalat med færdigstegt kylling, færdigsnittet salat, avocado, æble og lune hvidløgsflutes, som tilbehør. God fornøjelse!
- 1
Lun hvidløgsflutene i ovnen efter anvisningen på pakken.
- 2
Skyl agurken, æblerne og feldsalaten. Skær agurk og æbler efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær ud efter eget ønske.
- 3
Skær kyllingestykkerne i mundrette stykker.
- 4
Vend agurk, æble, feldsalat, avocado og kylling sammen med den færdigsnittede salat og den tilhørende dressing. Tilføj evt. lidt olivenolie, salt og peber.
- 5
Server måltidssalaten med de lune hvidløgsflutes, som tilbehør. Velbekomme!