Måltidssalat med couscous, pesto og spejlæg
4 personer
Ingredienser
3 dl | kogende vand |
150 g | couscous |
8 stk | æg |
2 stk | avocado |
350 g | færdig vinterslaw |
8 stk | rugbrød |
130 g | rød pesto |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42: Æg, avocado, færdig vinterslaw, pesto, rugbrød
- 1
Sæt vandet til at koge i en gryde. Hæld kogende vand over couscousen i en skål, tilsæt lidt salt og rør rundt. Sæt låg på og lad couscousen trække i ca. 5 minutter.
- 2
Slå æggene ud på en varm pande med olie og steg spejlæggene som du bedst kan lide dem. Krydr dem med salt og peber.
- 3
Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i stykker efter smag. Vend vinterslawen sammen med couscous og den medfølgende dressing fra salaten. Du kan også vende avocadoen i salaten eller servere den som tilbehør og topping på rugbrødet. Smag salaten til med lidt salt og peber.
- 4
Rist rugbrødet i en brødrister.
- 5
Server måltidssalaten med spejlæg, rugbrød og pesto som tilbehør. Velbekomme!
