Måltidssalat med couscous, pesto og spejlæg

4 personer

Ingredienser

3 dlkogende vand
150 gcouscous
8 stkæg
2 stkavocado
350 gfærdig vinterslaw
8 stkrugbrød
130 grød pesto
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42: Æg, avocado, færdig vinterslaw, pesto, rugbrød
  • 1

    Sæt vandet til at koge i en gryde. Hæld kogende vand over couscousen i en skål, tilsæt lidt salt og rør rundt. Sæt låg på og lad couscousen trække i ca. 5 minutter.

  • 2

    Slå æggene ud på en varm pande med olie og steg spejlæggene som du bedst kan lide dem. Krydr dem med salt og peber.

  • 3

    Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i stykker efter smag. Vend vinterslawen sammen med couscous og den medfølgende dressing fra salaten. Du kan også vende avocadoen i salaten eller servere den som tilbehør og topping på rugbrødet. Smag salaten til med lidt salt og peber.

  • 4

    Rist rugbrødet i en brødrister.

  • 5

    Server måltidssalaten med spejlæg, rugbrød og pesto som tilbehør. Velbekomme!

Måltidssalat med couscous, pesto og spejlæg