Måltidssalat med couscous, bagt hokkaido og mozzarella. Hertil sennepsdressing

4 personer

Ingredienser

Couscous og bagt hokkaidogræskar

150 gcouscous
1 stkhokkaidogræskar
1 dåsekikærter
50 ghasselnødder
olivenolie
salt
peber

Dressing og salat

4 spskolivenolie
2 spsksød sennep
1 spskhonning
1 stkrød peber
1 stkhjertesalat
150 gmini mozzarella

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 47
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Kog couscousen efter anvisningen på pakken.

  • 3

    Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær det i små tern.

  • 4

    Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand. Vend kikærterne sammen med græskarternene, hasselnødder, lidt olivenolie, salt og peber. Fordel det hele på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 15 minutter.

  • 5

    Rør olivenolien sammen med sennep, honning, salt og peber i en skål.

  • 6

    Skyl peberfrugten og hjertesalaten. Fjern kernehuset fra peberfrugten og skær den i små tern. Skær hjertesalaten i strimler.

  • 7

    Vend alle ingredienserne sammen og top med mozzarellakugler og sennepsdressingen. Velbekomme!

Måltidssalat med couscous, bagt hokkaido og mozzarella. Hertil sennepsdressing