Måltidssalat med couscous, bagt hokkaido og mozzarella. Hertil sennepsdressing
4 personer
Ingredienser
Couscous og bagt hokkaidogræskar
150 g | couscous |
1 stk | hokkaidogræskar |
1 dåse | kikærter |
50 g | hasselnødder |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Dressing og salat
4 spsk | olivenolie |
2 spsk | sød sennep |
1 spsk | honning |
1 stk | rød peber |
1 stk | hjertesalat |
150 g | mini mozzarella |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 47
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Kog couscousen efter anvisningen på pakken.
- 3
Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær det i små tern.
- 4
Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand. Vend kikærterne sammen med græskarternene, hasselnødder, lidt olivenolie, salt og peber. Fordel det hele på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 15 minutter.
- 5
Rør olivenolien sammen med sennep, honning, salt og peber i en skål.
- 6
Skyl peberfrugten og hjertesalaten. Fjern kernehuset fra peberfrugten og skær den i små tern. Skær hjertesalaten i strimler.
- 7
Vend alle ingredienserne sammen og top med mozzarellakugler og sennepsdressingen. Velbekomme!