Måltidssalat med bagte rødbeder og quinoa. Hertil fetadressing
Ingredienser
1000 g | friske rødbeder |
1 tsk | karry |
1 tsk | spidskommen |
150 g | hvid quinoa |
250 g | frosne bønner |
20 g | hasselnøddeflager |
200 g | salatost i tern 3% |
3 spsk | creme fraiche 18% |
Olivenolie | |
Salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49.
- 1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- 2
Skræl rødbederne og skær dem i små tern. Vend dem i lidt olivenolie, karry, spidskommen, salt og peber. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 20-25 minutter.
- 3
Kog quionaen efter anvisningen på pakken.
- 4
Kog bønnerne i ca. 5 minutter.
- 5
Vend de bagte rødbeder sammen med quinoa, bønner, olivenolie, salt og peber, og top med hasselnøddeflager.
- 6
Mos salatosten i en skål med en gaffel og vend den herefter sammen med creme fraiche og peber.
- 7
Server måltidssalaten med fetadressingen som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friskhakket persille.