Måltidssalat med bagte rødbeder og quinoa. Hertil fetadressing

Ingredienser

1000 gfriske rødbeder
1 tskkarry
1 tskspidskommen
150 ghvid quinoa
250 gfrosne bønner
20 ghasselnøddeflager
200 gsalatost i tern 3%
3 spskcreme fraiche 18%
Olivenolie
Salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49.
  • 1

    Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

  • 2

    Skræl rødbederne og skær dem i små tern. Vend dem i lidt olivenolie, karry, spidskommen, salt og peber. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 20-25 minutter.

  • 3

    Kog quionaen efter anvisningen på pakken.

  • 4

    Kog bønnerne i ca. 5 minutter.

  • 5

    Vend de bagte rødbeder sammen med quinoa, bønner, olivenolie, salt og peber, og top med hasselnøddeflager.

  • 6

    Mos salatosten i en skål med en gaffel og vend den herefter sammen med creme fraiche og peber.

  • 7

    Server måltidssalaten med fetadressingen som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friskhakket persille.
 Måltidssalat med bagte rødbeder og quinoa. Hertil fetadressing