Lynstegt torsk

4 personer

Ingredienser

4 stktorskefilet
olivenolie
1 stkbroccoli
2 stkrødløg
2 stkæble
0,5 bundtfrisk timian
4 spsksyltet ingefær
1 spsksmør til stegning
1 dlhvidvin

Tilberedning

  • 1

    Torskefileterne lægges på en varm pande med lidt olivenolie og krydres med salt og peber.

  • 2

    Steg fileterne gyldenbrune på den ene side og vend stykkerne og pynt alle fileterne med timian.

  • 3

    Smelt smørret i panden og hæld smeltet smør over torskefileterne med en ske i et par minutter, det gør stykkerne ekstra saftige.

  • 4

    ag torskefileterne af panden og hæld tilbehøret på samme pande og sauter dem igennem i 7-8 minutter så de stadig er sprøde.

  • 5

    Skær rødløg og æbler i både. Hæld grøntsagerne op i en skål.

  • 6

    Hæld hvidvin på panden og lad den koge ind i et par minutter. Hæld hvidvinssaucen over grøntsagerne og top med de stegte torskefileter.

  • 7

    Serveres straks.

Lynstegt torsk