Lynstegt torsk
4 personer
Ingredienser
4 stk | torskefilet |
olivenolie | |
1 stk | broccoli |
2 stk | rødløg |
2 stk | æble |
0,5 bundt | frisk timian |
4 spsk | syltet ingefær |
1 spsk | smør til stegning |
1 dl | hvidvin |
Tilberedning
- 1
Torskefileterne lægges på en varm pande med lidt olivenolie og krydres med salt og peber.
- 2
Steg fileterne gyldenbrune på den ene side og vend stykkerne og pynt alle fileterne med timian.
- 3
Smelt smørret i panden og hæld smeltet smør over torskefileterne med en ske i et par minutter, det gør stykkerne ekstra saftige.
- 4
ag torskefileterne af panden og hæld tilbehøret på samme pande og sauter dem igennem i 7-8 minutter så de stadig er sprøde.
- 5
Skær rødløg og æbler i både. Hæld grøntsagerne op i en skål.
- 6
Hæld hvidvin på panden og lad den koge ind i et par minutter. Hæld hvidvinssaucen over grøntsagerne og top med de stegte torskefileter.
- 7
Serveres straks.