Lynhurtig tomatsuppe med soltørrede tomater. Hertil fraiche og hvidløgsflute
4 personer
Ingredienser
1 stk | rødløg |
2 fed | hvidløg |
90 g | soltørrede tomater i olie |
2 dåser | hakkede tomater |
4 dl | vand |
1 terning | grøntsagsbouillon |
0.5 spsk | tørret oregano |
2 spsk | sukker |
2 stk | hvidløgsflute med fuldkorn |
2.5 dl | creme fraiche 18% |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40: rødløg
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Pil skrællen af rødløg og hvidløg. Hak rødløg, hvidløg og de soltørrede tomater groft.
- 3
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og soltørrede tomater. Tilføj hakkede tomater, vand, bouillon, oregano og sukker og lad det simre i ca. 10 min.
- 4
Kom hvidløgsflutene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på pakken.
- 5
Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.
- 6
Server suppen i skåle med creme fraiche på toppen og lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!
