Lynhurtig pasta- og pølseret. Hertil broccoli

4 personer

Ingredienser

300 gfuldkornsspaghetti
1 stkløg
1 fedhvidløg
1 spskpaprika
0.5 spsktørret oregano
140 gtomatpuré
2.5 dlkaffefløde
2 dlvand
220 ggrillpølser
1 stkbroccoli
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 35: Grillpølser, broccoli
  • 1

    Kog spaghettien efter anvisning på posen. Sæt en gryde med vand til broccolien til at koge.

  • 2

    Hak løg og hvidløg og svits begge dele i en dyb pande i lidt olivenolie sammen med paprika og oregano til det har taget farve. Tilsæt tomatpuré og kaffefløde og rør rundt. Hæld nu vand i panden til du opnår den ønskede konsistens.

  • 3

    Skær pølserne i mindre skiver og tilsæt dem. Lad det hele småsimre i fem minutters tid, til retten er gennemvarm. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Knæk broccolien i mindre buketter og kog dem i 1-2 minutter, til de er møre men stadig har bid.

  • 5

    Server spaghettien vendt med pølserne og broccolibuketterne som tilbehør. Velbekomme!

Lynhurtig pasta- og pølseret. Hertil broccoli