Lynhurtig pasta- og pølseret. Hertil broccoli
4 personer
Ingredienser
300 g | fuldkornsspaghetti |
1 stk | løg |
1 fed | hvidløg |
1 spsk | paprika |
0.5 spsk | tørret oregano |
140 g | tomatpuré |
2.5 dl | kaffefløde |
2 dl | vand |
220 g | grillpølser |
1 stk | broccoli |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 35: Grillpølser, broccoli
- 1
Kog spaghettien efter anvisning på posen. Sæt en gryde med vand til broccolien til at koge.
- 2
Hak løg og hvidløg og svits begge dele i en dyb pande i lidt olivenolie sammen med paprika og oregano til det har taget farve. Tilsæt tomatpuré og kaffefløde og rør rundt. Hæld nu vand i panden til du opnår den ønskede konsistens.
- 3
Skær pølserne i mindre skiver og tilsæt dem. Lad det hele småsimre i fem minutters tid, til retten er gennemvarm. Smag til med salt og peber.
- 4
Knæk broccolien i mindre buketter og kog dem i 1-2 minutter, til de er møre men stadig har bid.
- 5
Server spaghettien vendt med pølserne og broccolibuketterne som tilbehør. Velbekomme!
