Lasagnette med oksekød og mornaysauce. Hertil mangosalat

4 personer

Ingredienser

300 gfuldkornspasta
1 stkløg
2 fedhvidløg
400 ghakket oksekød
1 spskpaprika
0.5 spsktørret oregano
0.5 spsktimian
1 dåsehakkede tomater
100 gtomatpuré
1 dlvand
5 dlmornaysauce
100 grevet ost
40 gsolsikkekerner
1 stkmango
200 gsnackgulerødder
75 gfrisk spinat
3 spskolivenolie
3 spskbalsamicoeddike
1 spskakaciehonning
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42: Hakket oksekød, mango, snackgulerødder, frisk spinatpasta
  • 1

    Opvarm ovnen til 210° varmluft. Kog pastaerne - men giv dem fem minutter mindre, end hvad der er angivet på posen, da de tilbereder færdigt i ovnen.

  • 2

    Skræl løg og hvidløg og skær begge dele i tern. Steg ternene i lidt olie. Tilsæt herefter hakket oksekød, paprika, oregano og timian. Når kødet er brunet godt af, tilsættes hakkede tomater, tomatpuré og vand. Smag til med salt og peber.

  • 3

    Vend pastaen sammen med kødsaucen og mornaysauce i et ovnfast fad. Drys revet ost på toppen og bag lasagnetten i ovnen i ca. 20 minutter til osten er gylden.

  • 4

    Rist solsikkekernerne på en tør pande. Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i mundrette stykker. Skyl gulerødderne og skær dem i skiver. Bland skyllet spinat med mango, gulerødder og solsikkekerner.

  • 5

    Lav en hurtig dressing af olie, balsamicoeddike og honning og smag til med salt og peber.

  • 6

    Server den lækre lasagnette med mangosalat som tilbehør. Velbekomme!

Lasagnette med oksekød og mornaysauce. Hertil mangosalat