Lasagnette med oksekød og mornaysauce. Hertil mangosalat
4 personer
Ingredienser
300 g | fuldkornspasta |
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
400 g | hakket oksekød |
1 spsk | paprika |
0.5 spsk | tørret oregano |
0.5 spsk | timian |
1 dåse | hakkede tomater |
100 g | tomatpuré |
1 dl | vand |
5 dl | mornaysauce |
100 g | revet ost |
40 g | solsikkekerner |
1 stk | mango |
200 g | snackgulerødder |
75 g | frisk spinat |
3 spsk | olivenolie |
3 spsk | balsamicoeddike |
1 spsk | akaciehonning |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 210° varmluft. Kog pastaerne - men giv dem fem minutter mindre, end hvad der er angivet på posen, da de tilbereder færdigt i ovnen.
- 2
Skræl løg og hvidløg og skær begge dele i tern. Steg ternene i lidt olie. Tilsæt herefter hakket oksekød, paprika, oregano og timian. Når kødet er brunet godt af, tilsættes hakkede tomater, tomatpuré og vand. Smag til med salt og peber.
- 3
Vend pastaen sammen med kødsaucen og mornaysauce i et ovnfast fad. Drys revet ost på toppen og bag lasagnetten i ovnen i ca. 20 minutter til osten er gylden.
- 4
Rist solsikkekernerne på en tør pande. Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i mundrette stykker. Skyl gulerødderne og skær dem i skiver. Bland skyllet spinat med mango, gulerødder og solsikkekerner.
- 5
Lav en hurtig dressing af olie, balsamicoeddike og honning og smag til med salt og peber.
- 6
Server den lækre lasagnette med mangosalat som tilbehør. Velbekomme!
