Lasagnesuppe med hakket svinekød og cheddar
4 personer
Ingredienser
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
150 g | gulerødder |
100 g | skiveskårne champignon |
400 g | hakket svinekød |
0,5 spsk | paprika |
1 dåse | hakkede tomater |
70 g | tomatpuré |
1 terning | grøntsagsbouillon |
6 dl | vand |
0,5 spsk | tørret timian |
0,5 spsk | tørret oregano |
6 kviste | fuldkornslasagneplader |
75 g | revet cheddar |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
- 1
Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak det fint. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Hak champignonerne fint.
- 2
Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits det hakkede svinekød. Tilsæt løg, hvidløg, gulerødder, champignoner og paprika og svits det i et par minutter.
- 3
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, bouillon, vand, timian og oregano og lad suppen simre i ca. 20 minutter.
- 4
Bræk lasagnepladerne i små stykker og tilsæt dem til suppen under omrøring, så de ikke klistrer sammen. Lad suppen simre yderligere i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.
- 5
Server suppen i skåle og top med revet cheddar. Velbekomme!