Lasagnesuppe med hakket svinekød og cheddar

4 personer

Ingredienser

1 stkløg
2 fedhvidløg
150 ggulerødder
100 gskiveskårne champignon
400 ghakket svinekød
0,5 spskpaprika
1 dåsehakkede tomater
70 gtomatpuré
1 terninggrøntsagsbouillon
6 dlvand
0,5 spsktørret timian
0,5 spsktørret oregano
6 kvistefuldkornslasagneplader
75 grevet cheddar
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
  • 1

    Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak det fint. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Hak champignonerne fint.

  • 2

    Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits det hakkede svinekød. Tilsæt løg, hvidløg, gulerødder, champignoner og paprika og svits det i et par minutter.

  • 3

    Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, bouillon, vand, timian og oregano og lad suppen simre i ca. 20 minutter.

  • 4

    Bræk lasagnepladerne i små stykker og tilsæt dem til suppen under omrøring, så de ikke klistrer sammen. Lad suppen simre yderligere i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.

  • 5

    Server suppen i skåle og top med revet cheddar. Velbekomme!

Lasagnesuppe med hakket svinekød og cheddar