Laks og ørredrogn på kiks
4 personer
Ingredienser
| 200 g | Laks |
| 1 stk | Økologisk lime |
| 1 potte | Purløg |
| 1 tsk | Sukker |
| 120 g | Ørredrogn |
| 100 g | Creme fraiche |
| 1 stk | Økologisk citron |
| 1 pakke | Sprøde kiks |
Tilberedning
- 1
Skær purløg helt fint ud med en skarp kniv.
- 2
Dup laksen tør, fjern eventuel skind og skær den ud i mindre tern (cirka 1 x 1 cm).
- 3
Dryp laksen med lidt limesaft og limeskal, salt og sukker og rør det godt sammen.
- 4
Smag til med fintsnittet purløg og eventuelt mere salt.
- 5
Pisk creme fraiche i en skål med lidt salt og citronsaft.
- 6
Kom ørredrogn, kiks (kan erstattes med knækbrød), laks og creme fraiche i hver sin skål. Afslut med at rive masser af frisk citronskal over creme fraichen.
