Laks og ørredrogn på kiks

4 personer

Ingredienser

200 gLaks
1 stkØkologisk lime
1 pottePurløg
1 tskSukker
120 gØrredrogn
100 gCreme fraiche
1 stkØkologisk citron
1 pakkeSprøde kiks

Tilberedning

  • 1

    Skær purløg helt fint ud med en skarp kniv.

  • 2

    Dup laksen tør, fjern eventuel skind og skær den ud i mindre tern (cirka 1 x 1 cm).

  • 3

    Dryp laksen med lidt limesaft og limeskal, salt og sukker og rør det godt sammen.

  • 4

    Smag til med fintsnittet purløg og eventuelt mere salt.

  • 5

    Pisk creme fraiche i en skål med lidt salt og citronsaft.

  • 6

    Kom ørredrogn, kiks (kan erstattes med knækbrød), laks og creme fraiche i hver sin skål. Afslut med at rive masser af frisk citronskal over creme fraichen.

Laks og ørredrogn på kiks