Laks i cremet kokoskarry med grøntsager og ris
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
400 g | frossen karrygrønt |
4 dl | kokosmælk |
2 fed | hvidløg |
1 spsk | karry |
1 terning | grøntsagsbouillon |
450 g | laksefileter |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 34: Frossen karrygrønt, laksefilet
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft og kog risene efter anvisningen på posen.
- 2
Rør den frosne grøntsagsblanding sammen med kokosmælk, presset hvidløg, karry og smuldret bouillon. Fordel saucen i et ovnfast fad eller i en tærteform.
- 3
Fjern skindet fra laksefileterne, skær dem i mindre stykker og fordel dem i fadet. Bag fadet i ovnen i ca. 20 min.
- 4
Server laksen i fad med dampende varme ris som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friskpresset citronsaft.
