Laks i cremet kokoskarry med grøntsager og ris

4 personer

Ingredienser

250 gris
400 gfrossen karrygrønt
4 dlkokosmælk
2 fedhvidløg
1 spskkarry
1 terninggrøntsagsbouillon
450 glaksefileter

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 34: Frossen karrygrønt, laksefilet
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft og kog risene efter anvisningen på posen.

  • 2

    Rør den frosne grøntsagsblanding sammen med kokosmælk, presset hvidløg, karry og smuldret bouillon. Fordel saucen i et ovnfast fad eller i en tærteform.

  • 3

    Fjern skindet fra laksefileterne, skær dem i mindre stykker og fordel dem i fadet. Bag fadet i ovnen i ca. 20 min.

  • 4

    Server laksen i fad med dampende varme ris som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friskpresset citronsaft.
Laks i cremet kokoskarry med grøntsager og ris