Lækre bananpandekager
Ingredienser
2 stk | modne bananer |
1 stk | æg |
0,5 dl | finvalsede havregryn |
2 spsk | mel |
1 knivspids | kanel eller kardemomme |
smør til stegning |
Tilberedning
Hvis du har et par halvkedelige overmodne bananer liggende, så de ikke behøver at gå til spilde. Du kan nemt og hurtigt lave en lækker omgang bananpandekager med overmodne bananer. Bananpandekager er både perfekte til den gavnlige eftermiddagssnack og hjælper dig med at minimere madspild.
- 1
Mos bananerne i en dyb tallerken med en gaffel til en lind og ret flydende masse.
- 2
Tilsæt et æg og bland godt ind i bananmosen.
- 3
Hæld derefter havregryn i og tilsæt mel, til dejen er sammenhængende, men stadig lind.
- 4
Krydr evt. med lidt kanel eller kardemomme.
- 5
Varm en pande til lidt over middelvarme og tilsæt smør.
- 6
Når smørret er smeltet, sæt da skefulde af dejen på panden og lad stege til kanten er lysebrun, og dejen har sat sig. Vend pandekagen, og steg på den anden side.
- 7
Servér som de er, eller drys med stykker af mørk chokolade og en klat peanut butter.