Kyllingesuppe
4 personer
Ingredienser
1,5 l | kyllingefond |
0,5 stk | hel kylling |
1 stk | pastinak |
1 stk | persillerod |
2 fed | hvidløg |
4 stk | jordskok |
0,5 stk | spidskål |
1 stk | snackpeber |
0,5 bundt | persille |
0,5 bundt | kørvel |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Kyllingen koges og pilles. Pastinak snittes i stave, persillerod snittes i skiver, hvidløg skæres i skiver, jordskokker snittes, spidskål fintsnittes, snackpeber skæres i ringe, persille hakkes groft og kørvel hakkes.
- 2
Alle grøntsagerne puttes op i den klare kyllingebouillon og koges op.
- 3
Tilsæt kyllingekød og lad det simre med. Når grøntsagerne er blevet møre er retten klar til servering.
- 4
Tilsæt hakket persille og kørvel og servér straks. Serveres med et godt brød til.