Kyllingesuppe
4 personer
Ingredienser
1,5 l | kyllingefond |
0,5 stk | hel kylling |
1 stk | pastinak |
1 stk | persillerod |
2 fed | hvidløg |
4 stk | jordskok |
0,5 stk | spidskål |
1 stk | snackpeber |
0,5 bundt | persille |
0,5 bundt | kørvel |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Kog og pil kylling.
- 2
Snit pastinak i stave, persillerod, hvidløg og jordskokker i skiver. Snit spidskål fint, skær snackpeber i ringe samt hak persille og kørvel hakkes groft.
- 3
Tilsæt alle grøntsagerne i den klare kyllingebouillon og kog op.
- 4
Tilsæt kyllingekød og lad det simre. Når grøntsagerne er møre, tilsættes hakket persille og kørvel. Servér straks med et godt brød til.