Kyllingesuppe

4 personer

Ingredienser

1,5 lkyllingefond
0,5 stkhel kylling
1 stkpastinak
1 stkpersillerod
2 fedhvidløg
4 stkjordskok
0,5 stkspidskål
1 stksnackpeber
0,5 bundtpersille
0,5 bundtkørvel
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Kog og pil kylling.

  • 2

    Snit pastinak i stave, persillerod, hvidløg og jordskokker i skiver. Snit spidskål fint, skær snackpeber i ringe samt hak persille og kørvel hakkes groft.

  • 3

    Tilsæt alle grøntsagerne i den klare kyllingebouillon og kog op.

  • 4

    Tilsæt kyllingekød og lad det simre. Når grøntsagerne er møre, tilsættes hakket persille og kørvel. Servér straks med et godt brød til.

Kyllingesuppe