Kyllingesuppe

4 personer

Ingredienser

1,5 lkyllingefond
0,5 stkhel kylling
1 stkpastinak
1 stkpersillerod
2 fedhvidløg
4 stkjordskok
0,5 stkspidskål
1 stksnackpeber
0,5 bundtpersille
0,5 bundtkørvel
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Kyllingen koges og pilles. Pastinak snittes i stave, persillerod snittes i skiver, hvidløg skæres i skiver, jordskokker snittes, spidskål fintsnittes, snackpeber skæres i ringe, persille hakkes groft og kørvel hakkes.

  • 2

    Alle grøntsagerne puttes op i den klare kyllingebouillon og koges op.

  • 3

    Tilsæt kyllingekød og lad det simre med. Når grøntsagerne er blevet møre er retten klar til servering.

  • 4

    Tilsæt hakket persille og kørvel og servér straks. Serveres med et godt brød til.

Kyllingesuppe