Kyllingespyd serveret med ovnkartofler, hvidløgssmør og salat

4 personer

Ingredienser

50 gsmør
650 gkartofler
2 stkløg
400 gkyllingelårfilet med honning og chili
0.5 stkblomkål
500 gstenfri vindruer
75 gsalatmix
2 spskolivenolie
2 spskbalsamicoeddike
1 spsksød sennep
1 fedhvidløg
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 39: Salatmix, stenfri vindruer, blomkål, kyllingelårfilet med honning og chili, løg, kartofler
  • 1

    Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skær smørret i tern og lad det få stuetemperatur.

  • 2

    Skrub eller skræl kartoflerne. Skær dem i både og vend dem i lidt olivenolie, salt og peber. Skær løgene i kvarte med skræl på og pensl dem med lidt olie. Bag både kartofler og løg i ovnen i ca. 25-30 min.

  • 3

    Skær kyllingefileterne i strimler så de passer på et spyd. Sæt kyllingestykkerne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg spyddene i ovnen i ca. 15 min. Vend dem gerne undervejs.

  • 4

    Skyl blomkål, vindruer og salatmix. Skær blomkålen i mundrette bidder og halver vindruerne. Bland blomkål, vindruer og salatmix sammen med en hurtig dressing rørt sammen af olivenolie, balsamicoeddike, sennep, salt og peber.

  • 5

    Bland smørret med presset hvidløg.

  • 6

    Server de lækre kyllingespyd med ovnkartofler, stegte løg, hvidløgssmør og sprød blomkålssalat. Velbekomme!

Kyllingespyd serveret med ovnkartofler, hvidløgssmør og salat