Kyllingespyd med ovnbagte kartofler og tomatsalat med jordbær

4 personer

Ingredienser

650 gsmå kartofler
frisk eller tørret timian
280 gkyllingefilet
20 stkcherrytomater
350 gjordbær
0.5 stkagurk
125 gmozzarella
25 gsolsikkekerner
2.5 dlcreme fraiche eller skyr
1 fedhvidløg
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 33: Kyllingefilet, jordbær, solsikkekerner, skyr
  • 1

    Tænd ovnen på 220° varmluft.

  • 2

    Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i kvarte. Vend dem i olivenolie, timian, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

  • 3

    Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og vend dem i olivenolie, salt og peber. Sæt kyllingestykkerne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg spyddene i ovnen i ca. 15 min. eller giv dem en tur på panden i lidt olie.

  • 4

    Skyl cherrytomater, jordbær og agurk. Skær grøntsagerne i mundrette stykker og vend dem sammen med frisk mozzarella, olivenolie, salt og peber.

  • 5

    Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farve og fordel dem på toppen af tomatsalaten.

  • 6

    Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg, salt og peber.

  • 7

    Server kyllingespyddene med ovnbagte kartofler, tomatsalat og hvidløgsdressing. Velbekomme!

Kyllingespyd med ovnbagte kartofler og tomatsalat med jordbær