Kyllingeschnitzler med pastasalat
4 personer
Ingredienser
300 g | fuldkornspasta |
300 g | panerede kyllingeschnitzler |
0,5 potte | persille |
1 fed | hvidløg |
0,5 dl | rapsolie |
40 g | solsikkekerner |
1 stk | avocado |
150 g | løse majs |
320 g | spæd kålsalat m. dressing |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49.
- 1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Overhæld den herefter med koldt vand.
- 2
Steg kyllingeschnitzlerne efter anvisningen på pakken.
- 3
Skyl persillen og blend det i en stavblender sammen med hvidløg, rapsolie og solsikkekerner. Smag til med salt og peber.
- 4
Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i tern. Dræn majsene. Bland avocado og majs sammen med pasta, færdigsnittet salat, den tilhørende dressing og persillepesto.
- 5
Server pastasalaten med kyllingeschnitzlerne til. Velbekomme!