Kyllingeschnitzler med pastasalat

4 personer

Ingredienser

300 gfuldkornspasta
300 gpanerede kyllingeschnitzler
0,5 pottepersille
1 fedhvidløg
0,5 dlrapsolie
40 gsolsikkekerner
1 stkavocado
150 gløse majs
320 gspæd kålsalat m. dressing
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49.
  • 1

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Overhæld den herefter med koldt vand.

  • 2

    Steg kyllingeschnitzlerne efter anvisningen på pakken.

  • 3

    Skyl persillen og blend det i en stavblender sammen med hvidløg, rapsolie og solsikkekerner. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i tern. Dræn majsene. Bland avocado og majs sammen med pasta, færdigsnittet salat, den tilhørende dressing og persillepesto.

  • 5

    Server pastasalaten med kyllingeschnitzlerne til. Velbekomme!

Kyllingeschnitzler med pastasalat