Kyllingelår serveret med pastasalat og karrydressing
4 personer
Ingredienser
| 700 g | kyllingelår |
| 200 g | pasta |
| 200 g | frosne ærter |
| 2 stk | æbler |
| 0.5 stk | agurk |
| 90 g | soltørrede tomater i olie 285 |
| 285 g | løse majs |
| 2.5 dl | creme fraiche 18% |
| 2 tsk | karry |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 220° varmluft.
- 2
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min. til de er gennemstegte.
- 3
Kog pastaerne efter anvisningen på posen og tilsæt ærterne lige inden du hælder vandet fra. Hæld det hele i en si eller et dørslag og overhæld med koldt vand.
- 4
Skyl æbler, agurk og hjertesalat og skær det hele ud efter eget ønske. Hak de soltørrede tomater fint og gem olien.
- 5
Vend pasta og ærter sammen med æble, agurk, hjertesalat, soltørrede tomater og drænede majs i en skål. Vend det hele sammen med lidt olie fra tomaterne og krydr med salt og peber.
- 6
Rør creme fraiche sammen med karry og smag til salt og peber. Du kan evt. også smage til med lidt sukker og citronsaft, hvis du har det på lager.
- 7
Server de saftige kyllingelår med pastasalat og karrydressing.
