Kyllingelår serveret med pastasalat og karrydressing

4 personer

Ingredienser

700 gkyllingelår
200 gpasta
200 gfrosne ærter
2 stkæbler
0.5 stkagurk
90 gsoltørrede tomater i olie 285
285 gløse majs
2.5 dlcreme fraiche 18%
2 tskkarry
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48: Æbler, kyllingelår
  • 1

    Tænd ovnen på 220° varmluft.

  • 2

    Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min. til de er gennemstegte.

  • 3

    Kog pastaerne efter anvisningen på posen og tilsæt ærterne lige inden du hælder vandet fra. Hæld det hele i en si eller et dørslag og overhæld med koldt vand.

  • 4

    Skyl æbler, agurk og hjertesalat og skær det hele ud efter eget ønske. Hak de soltørrede tomater fint og gem olien.

  • 5

    Vend pasta og ærter sammen med æble, agurk, hjertesalat, soltørrede tomater og drænede majs i en skål. Vend det hele sammen med lidt olie fra tomaterne og krydr med salt og peber.

  • 6

    Rør creme fraiche sammen med karry og smag til salt og peber. Du kan evt. også smage til med lidt sukker og citronsaft, hvis du har det på lager.

  • 7

    Server de saftige kyllingelår med pastasalat og karrydressing.

For ekstra smag: Vend kyllingelårene i husets yndlingskrydderi.
Kyllingelår serveret med pastasalat og karrydressing