Kyllingelår med sommerslaw og fritter
4 personer
Ingredienser
700 g | kyllingelår |
0.5 stk | agurk |
1 stk | hjertesalat |
350 g | færdig sommerslaw |
600 g | øko pommes frites |
olivenolie | |
salt | |
peber | |
bagepapir |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 31: Kyllingelår, sommerslaw og olivenolie
- 1
Tænd ovnen på 220° varmluft.
- 2
Vend kyllingelårene i olivenolie, salt og peber. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 min.
- 3
Skyl agurken og hjertesalaten og skær begge dele ud efter eget ønske. Vend den færdigsnittede sommerslaw sammen med hjertesalat, agurk og den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie og smag til med salt og peber.
- 4
Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min. Krydr med salt.
- 5
Server de saftige kyllingelår med sprøde fritter og sommerslaw.
Tip: For ekstra smag, top med husets yndlingsdyppelse.
