Kyllingeinderfilet i wrap med guacamole

4 personer

Ingredienser

Kylling

600 gkyllingeinderfilet
2 fedhvidløg
3 spskchilisauce
2 spskolie til stegning

Tomatsalsa

4 stktomat
1 stkagurk
3 spskbalsamicoeddike
1 stkchili
3 spskolivenolie
salt
peber

Guacamole

2 stkavocado
1 fedhvidløg
3 spskcreme fraiche 18%
citronsaft
salt
peber

Tilbehør

4 stktortillawrap
1 posesalat

Tilberedning

Kylling

  • 1

    Varm en pande op med olivenolie. Sautér kyllingeinderfilet i ca. 5 min. til de er let gyldne.

  • 2

    Hak hvidløg fint. Tilsæt hvidløg og chilisauce til kylling på panden.

Tomatsalsa

  • 1

    Opvarm en gryde med vand, som skal bruges til at få skindet af tomaterne.

  • 2

    Lav et kryds i bunden af hver tomat og læg tomaterne i det kogende vand ganske kort. Tag tomaterne op og kom dem i koldt vand. Træk skindet af og skær tomaterne i tern uden tomatkød.

  • 3

    Skræl agurk og skær i tern

  • 4

    Bland tomat, agurk, lys balsamico, olivenolie og evt. en frisk chili i små tern sammen.

Guacamole

  • 1

    Mos avocado med en gaffel til en ensartet konsistens.

  • 2

    Hak hvidløg. Tilsæt hvidløg, creme fraiche, salt, peber og citronsaft til de moste avocdoer og rør rundt.

  • 3

    Varm tortillawraps og fordel kylling, guacamole og salat deri. Servér med tomatsalsa.

Kyllingeinderfilet i wrap med guacamole