Kyllingeinderfilet i wrap med guacamole
4 personer
Ingredienser
Kylling
| 600 g | kyllingeinderfilet |
| 2 fed | hvidløg |
| 3 spsk | chilisauce |
| 2 spsk | olie til stegning |
Tomatsalsa
| 4 stk | tomat |
| 1 stk | agurk |
| 3 spsk | balsamicoeddike |
| 1 stk | chili |
| 3 spsk | olivenolie |
| salt | |
| peber |
Guacamole
| 2 stk | avocado |
| 1 fed | hvidløg |
| 3 spsk | creme fraiche 18% |
| citronsaft | |
| salt | |
| peber |
Tilbehør
| 4 stk | tortillawrap |
| 1 pose | salat |
Tilberedning
Kylling
- 1
Varm en pande op med olivenolie. Sautér kyllingeinderfilet i ca. 5 min. til de er let gyldne.
- 2
Hak hvidløg fint. Tilsæt hvidløg og chilisauce til kylling på panden.
Tomatsalsa
- 1
Opvarm en gryde med vand, som skal bruges til at få skindet af tomaterne.
- 2
Lav et kryds i bunden af hver tomat og læg tomaterne i det kogende vand ganske kort. Tag tomaterne op og kom dem i koldt vand. Træk skindet af og skær tomaterne i tern uden tomatkød.
- 3
Skræl agurk og skær i tern.
- 4
Bland tomat, agurk, lys balsamico, olivenolie og evt. en frisk chili i små tern sammen.
Guacamole
- 1
Mos avocado med en gaffel til en ensartet konsistens.
- 2
Hak hvidløg. Tilsæt hvidløg, creme fraiche, salt, peber og citronsaft til de moste avocdoer og rør rundt.
- 3
Varm tortillawraps og fordel kylling, guacamole og salat deri. Servér med tomatsalsa.
