Kyllingegryde med porre og karry
4 personer
Ingredienser
650 g | små kartofler |
2 stk | porrer |
400 g | hakket kyllingekød |
400 g | frossen snittet hvidkål |
1 spsk | karry |
4 dl | kokosmælk |
1 terning | grøntsagsbouillon |
2 dl | vand |
100 g | peanuts |
Tilberedning
- 1
Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Det tager 10-12 minutter.
- 2
Skyl og rens porrerne grundigt, halver dem på langs og skær dem i tynde skiver. Steg kyllingekødet i lidt olivenolie i en gryde eller en dyb pande og tilsæt porrer, frossen hvidkål og karry. Lad hele molevitten stege i ca. fem minutter til kødet er brunet godt af.
- 3
Tilsæt kokosmælk, smuldret bouillon og vand og lad retten simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.
- 4
Servér retten med kartofler, chilimayo og peanuts på toppen. Velbekomme!