Kyllingegryde med porre og karry

4 personer

Ingredienser

650 gsmå kartofler
2 stkporrer
400 ghakket kyllingekød
400 gfrossen snittet hvidkål
1 spskkarry
4 dlkokosmælk
1 terninggrøntsagsbouillon
2 dlvand
100 gpeanuts

Tilberedning

  • 1

    Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Det tager 10-12 minutter.

  • 2

    Skyl og rens porrerne grundigt, halver dem på langs og skær dem i tynde skiver. Steg kyllingekødet i lidt olivenolie i en gryde eller en dyb pande og tilsæt porrer, frossen hvidkål og karry. Lad hele molevitten stege i ca. fem minutter til kødet er brunet godt af.

  • 3

    Tilsæt kokosmælk, smuldret bouillon og vand og lad retten simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Servér retten med kartofler, chilimayo og peanuts på toppen. Velbekomme!

Kyllingegryde med porre og karry