Kyllingefarsbrød

4 personer

Ingredienser

Kyllingefarsbrød

400 ghakket kyllingekød
1 stkøkologisk citron
5 fedhvidløg
0,5 bundtestragon
4 stkskalotteløg
2 dlrasp
1 stkspidskål
0,5 lpiskefløde
2 spskdijon sennep
salt
peber

Tilbehør

Kartofler

Tilberedning

  • 1

    Riv citronskal. Hak timian, estragon, hvidløg og skalotteløg fint.

  • 2

    Bland hakket kyllingekød med revet citronskal, timian, estragon, hvidløg og skalotteløg og rasp. Form det til et brød. Drys rasp henover.

  • 3

    Skær spidskål på langs i otte stykker og læg i bunden af et ildfast fad.

  • 4

    Rør piskefløde sammen med dijon sennep, salt og peber. Hæld fløden i bunden af fadet med spidskål. Læg farsbrødet ovenpå.

  • 5

    Bag farsbrødet ved 180° i 25-30 minutter. Farsbrødet skal være gyldenbrunt. Lad det trække i 5 minutter inden servering.

  • 6

    Server kartoffelmos eller kogte kartofler til.

Kyllingefarsbrød