Kyllingefarsbrød
4 personer
Ingredienser
Kyllingefarsbrød
400 g | hakket kyllingekød |
1 stk | økologisk citron |
5 fed | hvidløg |
0,5 bundt | estragon |
4 stk | skalotteløg |
2 dl | rasp |
1 stk | spidskål |
0,5 l | piskefløde |
2 spsk | dijon sennep |
salt | |
peber |
Tilbehør
Kartofler |
Tilberedning
- 1
Riv citronskal. Hak timian, estragon, hvidløg og skalotteløg fint.
- 2
Bland hakket kyllingekød med revet citronskal, timian, estragon, hvidløg og skalotteløg og rasp. Form det til et brød. Drys rasp henover.
- 3
Skær spidskål på langs i otte stykker og læg i bunden af et ildfast fad.
- 4
Rør piskefløde sammen med dijon sennep, salt og peber. Hæld fløden i bunden af fadet med spidskål. Læg farsbrødet ovenpå.
- 5
Bag farsbrødet ved 180° i 25-30 minutter. Farsbrødet skal være gyldenbrunt. Lad det trække i 5 minutter inden servering.
- 6
Server kartoffelmos eller kogte kartofler til.