Kyllingedeller med flødekartofler og bønnesalat
4 personer
Ingredienser
| 1 stk | løg |
| 400 g | hakket kyllingekød |
| 30 g | havregryn |
| 0.5 spsk | tørret timian |
| 2 stk | æg |
| 1400 g | færdige flødekartofler |
| 450 g | frosne bønner |
| 30 g | pinjekerner |
| 90 g | soltørrede tomater i olie |
| rapsolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51: Færdige flødekartofler, æg, hakket kyllingekød
- 1
Pil skrællen af løget og hak det fint - brug evt. en minihakker. Bland løget med hakket kyllingekød, havregryn, timian, æg, salt og peber i en skål.
- 2
Tilbered flødekartoflerne efter anvisningen på pakken.
- 3
Varm en pande op med olie og steg dellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.
- 4
Imens frikadellerne steger: Kog bønnerne i 7-9 min. i letsaltet vand og rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farve. Hak de soltørrede tomater fint. Vend bønnerne sammen med de soltørrede tomater og lidt af olien fra de soltørrede tomater og top med ristede pinjekerner.
- 5
Server kyllingedellerne med flødekartofler og bønnesalat.
