Kyllingeburger med kryddermayo
4 personer
Ingredienser
Kyllingebøffer
| 400 g | hakket kyllingekød |
| 2 stk | æg |
| salt | |
| peber | |
| 1 spsk | dijon sennep |
| 0.5 stk | chili |
| 1 tsk | ingefær |
| 0.5 stk | økologisk citron |
| 1 bundt | basilikum |
| 3 spsk | pinjekerner |
| 1 stk | rødløg |
| 3 spsk | hvedemel |
Kryddermayo
| 4 spsk | sandwich spread |
| 4 spsk | soltørrede tomater |
| 2 spsk | peberrod |
| 2 spsk | jalapeños |
| 1 spsk | dijon sennep |
| 1 stk | citron |
| salt | |
| peber |
Tilbehør
| 4 stk | burgerbolle |
| 1 pose | salat |
| 1 stk | agurk |
Tilberedning
Kyllingebøffer
- 1
Hak chili, ingefær og basilikum. Hak rødløg fint og riv citronskal.
- 2
Bland det med de øvrige ingredienser til kyllingefarsen. Rør det sammen og stil derefter på køl i en halv time.
Kryddermayo
- 1
Riv peberrod, hak jalapenos og pres citronsaft. Rør sammen med alle de øvrige ingredienser til kryddermayo'en og stil på køl.
Kyllingebøffer
- 1
Form kyllingefarsen til bøffer og gennemsteg dem på panden ved middel varme.
Tilbehør
- 1
Skyl salat og agurk og skær agurk i skiver.
- 2
Lun burgerbollerne i ovnen efter anvisning på emballagen.
- 3
Smør kryddermayo på burgerbundene. Læg salat og agurkeskiver ovenpå og næst en nystegt kyllingebøf. Læg burgertoppen på og servér straks.
