Kyllingeburger med kryddermayo

4 personer

Ingredienser

Kyllingebøffer

400 ghakket kyllingekød
2 stkæg
2 spsksalt
peber
1 spskdijon sennep
0,5 stkchili
1 tskingefær
0,5 stkøkologisk citron
1 bundtbasilikum
3 spskpinjekerner
1 stkrødløg
3 spskhvedemel

Kryddermayo

4 spsksandwich spread
4 spsksoltørrede tomater
2 spskpeberrod
2 spskjalapeños
1 spskdijon sennep
1 stkcitron
salt
peber

Tilbehør

4 stkburgerbolle
1 posesalat
1 stkagurk

Tilberedning

Kyllingebøffer

  • 1

    Hak chili, ingefær og basilikum. Hak rødløg fint og riv citronskal.

  • 2

    Bland det med de øvrige ingredienser til kyllingefarsen. Rør det sammen og stil derefter på køl i en halv time.

Kryddermayo

  • 1

    Riv peberrod, hak jalapenos og pres citronsaft. Rør sammen med alle de øvrige ingredienser til kryddermayo'en og stil på køl.

Kyllingebøffer

  • 1

    Form kyllingefarsen til bøffer og gennemsteg dem på panden ved middel varme.

Tilbehør

  • 1

    Skyl salat og agurk og skær agurk i skiver.

  • 2

    Lun burgerbollerne i ovnen efter anvisning på emballagen.

  • 3

    Smør kryddermayo på burgerbundene. Læg salat og agurkeskiver ovenpå og næst en nystegt kyllingebøf. Læg burgertoppen på og servér straks.

Kyllingeburger med kryddermayo