Kyllinge lårsteaks, søde kartofler og tomatiseret græsk yoghurt creme

4 personer

Ingredienser

4 stkKyllinge lårsteaks
2 posertomat vinaigrette pulver “nemt & grønt”
0.5 dlrapsolie
2 stkgrønne chilier, kan undlades
250 gcherrytomater
4 stksøde kartofler
100 gkalamata oliven, uden sten
90 gsoltørret tomat, drænet
200 ggræsk feta i tern
1 pottepersille
Flagesalt
sort peber
1 stkcitron
2.5 dlgræsk yoghurt

Tilberedning

  • 1

    Tag kyllingen ud af køleskabet 30 minutter før du forventer at begynde madlavningen.

  • 2

    Forvarm grillen.

  • 3

    Imens, skyl søde kartoflerne og kom dem på grillen ved indirekte, høj varme. Lad dem grille i cirka 30 minutter og vend dem herefter således de får lige meget varme på begge sider. Husk at holde øje med de søde kartofler på grillen, så de ikke brænder.

  • 4

    Klargør marinaden til de grillede lårsteaks, ved at komme tomatvinaigrette pulver og olie i en lille skål. Rør rundt så der ingen klumper er.

  • 5

    Skær de grønne chilier i små tern, kom halvdelen i marinaden til lårsteaksne.

  • 6

    Grill lårsteaksne’ med skindsiden nedad ved middelvarme indtil skindet bliver sprødt. Når skindet er gyldent og sprødt steges det videre på kødsiden i cirka 8-10 minutter, indtil lårsteaksene er gennemtilberedte. Når de er færdige, pensles de med marinaden og er klar til servering.

  • 7

    Skær oliven, cherrytomater & soltørret tomat op i mindre stykker

  • 8

    Rør græsk yoghurt, den anden halvdel af de grønne chilier, oliven, soltørret tomat & cherrytomat sammen. Smag til med salt/sort peber og eventuelt mere citron.

Kyllinge lårsteaks, søde kartofler og tomatiseret græsk yoghurt creme